Jom Pi Pekena Laksa Perlis kat Kuala Sanglang, Kangar Pengelihh! Hehe :)

masa aku gi kangar untuk tournament might ducks kat sana sempat la kitaorang singgah kat kuala sanglang nak pi pekena laksa perlis

masa tuh kangar memang panas giler. bahangnyer sampai ke ubun2 kepala beb !

hehe tapi panas2 pun acara jalan2 carik makan tetap akan dijalankan.

kali neh nak carik laksa kuala perlis. eh silap laksa kat kuala sanglang

aku dengar laksa kat perlis neh lain sket rasa dia.

tu yang nak kena cuba tuh kan. hehe

panas2 camni. dok kat bawah pokok nyiok. pastu pekena teh o ais

kena plak dengan menyentap laksa perlis. perghhhhh heaven dowh !

harga pun murah giler la laksa neh. ada banyak gerai sepanjang tepi sawah padi neh

mengadap laut luas lagi tuh. hehe.

so sapa2 yang singgah ke kangar, selain melantak kat laksa kuala perlis,

bolehlah korang cuba sekali melantak ke laksa kuala sanglang.

best woooooo sampai licin pinggan aku beb ! haha

cuba jangan cuba ok ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Jom Pi Pekena Laksa Perlis kat Kuala Sanglang, Kangar Pengelihh! Hehe :)

  1. wah,berani makan bawah pokok nyiok noo? tak jatuh buah dia timpa kepala ka? kui3

    KNizam Reply:

    ixora : ala masa tuh mana ada fikir2 lagi pasal nyioq tuh semua. yang penting soru dulu. haha 🙂

    KNizams last blog post..Nasi Ganja RM2.00 Sahaja kat Kangar, Perlis ! Hehe 🙂

  2. aiseh,salah taip! *tak takut buah dia jatuh timpa kepala ka*

    (saya plak yg pening nk speaking bhs sendiri ni.haha)

    KNizam Reply:

    ixora : tu la pasal. pening nengok comment tadi. haha 🙂

    KNizams last blog post..Nasi Ganja RM2.00 Sahaja kat Kangar, Perlis ! Hehe 🙂

  3. waahhh…laksa ni nampak mcm best giler~

    cikF~s last blog post..NeW PrOjEcT DeVeLoPmEnT~

    KNizam Reply:

    cikf : hehe memang best giler. 2 pinggan tuh! haha 🙂

Leave a Reply