Ramadhan Buffet 2009 @ Azam Pandan Cafe, KGPA Bukit Kiara, KL

hehe bebudak kat office aku nak buat bukak puasa la plak

so survey punya survey rasanya mcm kat sini ok kot

azam pandan cafe kat kelab golf perkhidmatan awam, bukit kiara kl

click here to see bigger image or click here to see the official website 🙂

aku biasanya kalau makan buffet neh jarang la makan banyak kan

biasanya akan carik authentic malay cuisine yang best2 adjer

so kali neh aku nak cari kulat sisir masak lemak tuh, lama dowh tak makan kulat sisir

susah ok nak jumpa kat pasar kalau bukan musim kulat sisir neh. hehe 🙂

– – – – –

senang sket la nak pergi from pj neh kan sebab ada sprint highway direct je ke sana

harap2 takdelah jam sangat nanti kan. hehe 🙂

korang click je lah kat flyer tuh kalau nak tahu lebih details ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Ramadhan Buffet 2009 @ Azam Pandan Cafe, KGPA Bukit Kiara, KL

  1. Ada logo halal. Bagus.
    .-= Selinap´s last blog ..Disable Vista Welcome Center and Sidebar =-.

    KNizam Reply:

    selinap : hehe tuh la kan. kan dah kecoh hotel x de logo halal kan. hehe 🙂

Leave a Reply