Malaysian Insider Food Blog Section, Cool Gak Kan…. Hehe :)

hehe sekarang neh musim byelection kan.

so semua tengah sibuk melayari laman web dan blog pasal politik

hehe salah satu yang agak famous neh malaysian insider lah

click at the image above to go to the blog ya 🙂

tapi jangan tak tahu yang malaysian insider pun ada gak section lain yang best

mcm section food blog neh

quite cool gak la. banyak ingo jugak

i like !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Malaysian Insider Food Blog Section, Cool Gak Kan…. Hehe :)

  1. banayk ingo tu ape?

    ingos ke?

    KNizam Reply:

    buih : haha typo lah. hehe 🙂

  2. banyak info.. typo sket pagi2 neh 🙂

    KNizam Reply:

    tmu : tuh la kan. pepagi tersalah tekan la plaks. ahaks 🙂

  3. yela ahli politik pun nak makan gak kan? hehe

    KNizam Reply:

    budeen : tuh la kan. tapi bets la blog neh 🙂

  4. best blog tu.. siap ada garfu tgh cedok mee nak ‘ngappp’

    KNizam Reply:

    sam : tuh la kan. kadang2 gambar memainkan peranan. terliur beb. hehe 🙂

    samdaddycool Reply:

    kebetulan sekarang aku tgh lapo… perghhh menggugat iman beb!

    KNizam Reply:

    sam : apa lagi. pilah melantak. hehe 🙂

  5. sapa2 nak join smartherbs…modal rendah cuma RM60 untuk satu lot..prluang dapat RM961 tiap2 bulan…kalau 11 lot anda kira sendiri kalau tak percaya…tak perlu jual..tak perlu cari orang…syarikat akan rasmi 28hb ini..cepat jadilah ahli yang terawal…rebut cepat peluang ini..layari smartherbs4u.com.my..untuk maklumat lanjut sila email kat saya….hamzah005@gmail.com

Leave a Reply