Restaurant KaK eiTa : Sup Ekor Steam Boat @ Wangsa Maju KL ?

tadi masa aku check post box aku nampak ada satu flyer masuk kat dalam box tuh. heheheheh kat melawati neh memang banyak giler junk mails. takde spammer blocking plak tuh. hahahahaha. dalam banyak2 flyers tadi aku terperasan ada satu flyer pasal ada restoran baru lah kat wangsa maju neh. nama kedai makan neh restoran kak eita – sup ekor stimbot

motto dia… jeng jeng jeng

citarasa tiada bandingan !

nampak menu cam best jer kan

plus aku dah lama tak pekena steam boat dinner. heheheehe

apa lagi kawan2 mari kita serrrrbuuuu !

hehehehehehe nanti kalau dah pegi aku buat review wokay !

kalau gambar kecik sangat, click je kat situ nak tengok yang besar ya 🙂


errrrr ini bukan post berbayar ok

saya tak dapat makan free pun kat restaurant neh nanti. heheheheeh 🙂

selamat berraammmallll selammattt menjamu seleraaaa !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply