nasi lemak tanglin @ jln chenderasari KL

korang pernah pegi ke gerai nasi lemak tanglin ?

boo_licious pernah blog pasal nasi lemak tanglin neh. memang best ar!

errrrmmmm memang the best nasi lemak in town la. kalo tak. takkan la aku nak bangun awal2 pagi nak pegi kat sana kan. hehehehehehehehe memang best. ramai giler manusia beratur nak beli nasi lemak tanglin neh. dekat je dengan bukit aman belakang masjid negara tuh. hehehheh jalan chenderasari kalo tak silap aku.

heheheheeh sambal sotong memang kaw2 la. sotong yang sungguh lembut lemah gemalai. hahahahhaha. memang best sambal dia. teh ais gelas besar plak tuh. hahahahaha memang heaven la nasi lemak tanglin neh. parking pun banyak kat sini, cuaca pun ok jer. hehehehehehehe terus cancel nak gi jogging pepagi. ni semua nasi lemak tanglin punya pasal.

hahahahahahahaa korang tengok je la gambar2 kat bawah neh ok. hahahhahaha best wooooo. rugilah siapa tak tak merasa the best nasi lemak in town neh. hahahahahaahaha 🙂

tu dia korang tengok la punya la ramai manusia kat sini. semua dengan satu vision. nak makan nasi lemak tanglin. heheheheeh ada banyak lauk dowh. ada ayam, telur, ikan pun ader. cakap je la nak apa kan. ample parking spaces and then banyak la tempat duduk. jangan risau. que mungkin panjang tapi moving la. ala macam la korang tak biasa dengan bumper to bumper kan. sedangkan jam teruk boleh diharung inikan pula que kat nasi lemak tanglin neh. hahaahahahahah



ada telur goreng, ikan sambal, ayam curry, ayam sambal. sambal dia memang terangkat la. sambal sotong pun best giler wa cakap lu. heheheheheeh sotong memang lembut giler lah




kena la plak dengan teh ais yang gelas agak besar. perghhhhh heaven dowh!


kejap je dah habis dimakan. hehehehehe licin dowh!


oklah aku chow dulu. dah kul 0830hrs dah neh. nak pegi tempat lain plak. hahahaha 🙂

best nasi lemak in town here fellas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “nasi lemak tanglin @ jln chenderasari KL

  1. Pingback: Makan Malaya » Siapa Dah Cuba KFC Nasi Lemak Wrap Combo Ni Eh ?

  2. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Siapa Dah Cuba KFC Nasi Lemak Wrap Combo Ni Eh ?

  3. Saya rasa sangat terliur bila tengok gambar nasi lemak tanglin.kena masukkan dalam wishlist.
    .-= blogresipi´s last blog ..Chocolate Banana Cake =-.

    KNizam Reply:

    blogresipi : hehe seb baik la takde kat kl kan. kalo tak esok jugak nak pergi hehe 🙂

  4. Sy mkn nasi lemak je tp x order air sbb diaorg kutip blk straw yg dh pakai.. Walaupon di basuh tp sempurna ke dia basuh? Mahal sgt ke straw tu?

    KNizam Reply:

    cik n : wah betul ke ni eh. kena bawak air mineral sendiri la lepas ni hehe 🙂

Leave a Reply