Secret Recipe Buy 1 Free 1 Promotion !

perghhhh whole cake tu beb !

sapa la nak bagi kan. hehe

better korang pergi tanya secret recipe kat bawah neh betul ke idak. haha

kalau sapa2 ada birthday surelah berbaloi kan. hehe

seb baik la aku takde nak beli cake weekend neh

kalo tak sure aku dah belasah jugak

tapi kat secret recipe taman melawati or taman melati utama takde la

hampeh sungguh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Secret Recipe Buy 1 Free 1 Promotion !

  1. alamak besday aku dah lepas..
    tapi dpt dua kek…
    mampus nak mkn wey..

    KNizam Reply:

    callister : hehe jamu la kawan2 jgn la makan sorang. haha 🙂

  2. Cayalah.. bday aku weekend ni. Aku nak cekau 2, dapat 2 free. 4 cake. gile best..

    KNizam Reply:

    nh : hehe perghhhh sampai 4 tuh ! haha 🙂

  3. walaupon kurang gemar kek secret recipe,tp bile dengar promo mcmnih..terasa nak gi beli gak..hehe

    KNizam Reply:

    dendang : hehe best wooooo coklat banana dia . hehe 🙂

  4. ni kalo beli makan kek tak hingat punye!!!

    KNizam Reply:

    shaxx : hehe kena beli la nanti kan. huhu 🙂

Leave a Reply