Ikan Puyu Masak Lemak Cili Padi (Bersama Pisang Muda) @ Jasin, Melaka !

fuhhhhh masakan mana yang paling best

kalau tak masakan bonda kan

hari tuh mak aku masak lemak cili padi

memang fav aku lah…. selain asam pedas ok !

hehe sedap kan masakan tradisional

memang susah payah aku rasa nenek moyang kita nak cipta resipi2 yg best camni kan

so sempena kempen memboikot produk makanan israel

termasuklah segala masakan barat dan makanan segera

apa kat akita cuba pula masakan local kita ya

errr sapa tau kat mana nak cari

the best masak lemak cili padi kat KL eh ?

Comments

  1. says

    kat kampung pandan ..ada masak lemak yang best…siput sedut bla semua masak lemak

    KNizam Reply:

    sawanila : hehe ada dengar jugak pasal daging salai masak lemak kat kg pandan tuh. tapi sampai sekarang tak berkesempatan lagi la nak pergi. hehe :)

  2. says

    alamak sori la bro..
    aku bukan pengemar masak lemak cili ape..
    so xtau la mana yang best..

    KNizam Reply:

    callister : hehe takpe. kita tunggu respons yg lain plak. hehe :)

  3. says

    akhirnya berjaya jugak khatam baca kesemua entry.
    congratz bro! kipidap ur good work.
    nnt kalau nak jenjalan ke mana² boleh guna website ni as reference. :D

    erm.. tak sure plak kat mane masak lemak cili api yg best.
    tp rasanya kalau masak sendri baru puas ati kot.
    baru kena ngan taste kita.

    KNizam Reply:

    cikin : hehe thanks :)

  4. says

    masak lemak pisang muda dah lama tak makan

    KNizam Reply:

    yatie : hehe tuh la best woooooooooooooo :)

  5. says

    sodap nih.. kena ngan ikan masin plak perh

    KNizam Reply:

    yatie : hehe tuh la kan. kalau ada ikan masin lagi la terangkat. hehe :)

  6. says

    tak pernah mkn ikan puyu…orang ckp best…osmet aku siap tangkap kat sawah jek…macam best je ek…

    KNizam Reply:

    amoi : mmg sedap sebab comel2 je ikan tuh. tapi byk tulang tau. hehe :)

  7. says

    oo aku tau Masak Lemak kat Pandan tuh. Tapi not sure nama area tuh. Dekat2 ngan Perodua nye showroom.

    When i go there again, i will snap some pics and make a review of it at my blog.

    peah 9498.

    KNizam Reply:

    buih : hehe aku pun dah tak ingat kat mana la kat pandan tuh. hehe :)

    hehe tengah tunggu ko buat review la ni

Leave a Reply