Jom Belasah Cendol Sejuk Giler & Rojak Sempoi @ Warung Depan Pizza Hut, Port Dickson, N9 !

hehe aku tak perasan plak nama kedai or warung yang jual cendol neh

since ada pizza hut dekat sini so aku namakan dia dengan warung sebelah pizza hut je lah

hehe sedap la jugak cendol dengan rojak dia

kena plak makan masa tengah hari. masa matahari tengah panas membara

hehe korang jangan lupa cuba makan cendol neh ok

senang je nak jumpa

depan pizza hut je ok

pizza hut neh ada satu je ok kat pd neh. hehe

15 thoughts on “Jom Belasah Cendol Sejuk Giler & Rojak Sempoi @ Warung Depan Pizza Hut, Port Dickson, N9 !

  1. hm.lazat..
    aku xpernah rasa yang kat sana, slalu mkn yang kat penang ajer..
    sedap~~

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe jangan ingat penang sahaja ada cendol. hehe :)

    Reply

  2. aku bercuti di port dickson baru bari ni. selain cendol ada jugak kelapa muda. masa cuaca panas, memang sedap

    Reply

    azwan Reply:

    ha..ha.. aku tersalah type lah kat atas tu :)

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : haha tu yg aku pelik tadi apsal ko taip kat name. hehe :)

    Reply

    azwan Reply:

    mungkin terliur tengok cendol tu. tapi kat PD, dah makin byk tempat makan. yg aku paling perasan ialah banner bangi kopitiam sepanjang perjalanan lepas keluar highway sampailah ke hotel aku. bagus betul marketing nya.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : haha aku pun perasan gak signs bangi kopitiam tuh. tak sempat nak try pun. hehe. tapi aku lagi prefer yang local foodlah yg dah famous kat pd. hehe :)

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : haha tu yg best kan. hehe panas2 dok minum2 yang segar2 sejuk2. hehe :)

    Reply

  3. geram aku tgk rojak tu

    nmpk sedap giler.

    Reply

    KNizam Reply:

    nana : hehe apa lagi. pd la esok lunch. haha :)

    Reply

    nurnana Reply:

    jauh gile. kl xde ke rojak sedap2?

    Reply

    KNizam Reply:

    nana : hehe kl kat taman tun sedap gak. rojak kadir. hehe :)

    Reply

  4. cendol dan rojak kat tepi jalan kat uniten tu best jugak.
    every weekdays. petang2. antara lunch to dinner.
    jalan nak masuk putrajaya…
    :P

    Reply

    KNizam Reply:

    aishah : hehe yg tuh mmg superb. x sempat amik gambar la :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge