Jom Pekena Iced Lemon Tea Sejuk Giler & 100 Plus Lemon kat ILHAM Resort, Port Dickson !

hehe biasanya kita buat entri makan2 kan

kali neh kita buat entri minum2 plak. haha sure takde orang buat kan

lepas aku dengan adik2 aku keluar dari hutan rumah api tg tuan, haus giler beb !

perghhh lega giler ah dapat minum iced lemon tea dengan 100 plus kan

terus singgah kat ilham resort and then nak lepak2 la kat sini

dah la haus giler kan. dapat plak minum sebelah pool

korang tengok la topi aku tuh

berpeluh sakan beb. memang basah cap tuh ok

haha semua cap basah. memang berjurai2 peluh. hehe

fuhhhhh sejuk je rasanya masa tuh kan. hehe lega beb !

aku suka dnegan ID cafe neh

memang aman damai je rasanya kan. hehe

siap la nanti kalau ada masa aku bercuti kat resort neh plak

tengok la kat atas tuh

pool yang sungguh cool kan. kalau terjun masa ni surelah best gilos !

hehe seb baik la aku tak stay kat resort neh masa tuh

hehe hengat nak belasah air kelapa yang rm 5.50 nett tuh

sekali fikir2 balik baiklah minum 100 plus dulu kan

boleh mengembalikan tenaga2 yang hilang masa naik/turun hutan tadi kan

fuhh syurga dunia beb dapat minum 100 plus dengan iced lepm tea tuh

hehe sorang minum 4 gelas ok. haha amik ko melantak minuman tak hengat dunia !

haha lepas neh surelah akan kembung giler perut masing2 kan. haha

ni la dia entrance ilham resort

nampak je terus aku masuk

dah haus giler beb ! nak pengsan pun ada haha !

fuhhhh air yang sungguh sejuk

seswai betul dengan keadaan aku yang tengah haus giler kan. hehe

mahal2 pun mahal la. dah haus giler neh. haha

masa nak order air tuh siap waitress tuh tanya tak nak minum petang ke ?

haha siap suggest teh o panas dengan goreng pisang

giler ke apa woooi ?

aku kan tengah berpeluh2 neh… haha buter ke hapa ! haha

surelah aku nak air sejuk kan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Jom Pekena Iced Lemon Tea Sejuk Giler & 100 Plus Lemon kat ILHAM Resort, Port Dickson !

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Jom Kita Panjat Tower kat ILHAM Resort, Port Dickson, N9 !

Leave a Reply