Franchais Murtabak Terbaru Di Ampang – Taiping Murtabak Station !

perghhhh x sangka plak aku yang murtabak pun boleh dibuat franchis ek

cool giler dowh ! sapa la tak suka ngan murtabak kan

masa aku jalan2 kat pasar ramadhan taman melawati ada ternampak raja murtabak

malas la nak cuba. besar semacam adjer kan. hehe :)

korang click je lah kat gambar atas kalau nak singgah ke official website murtabak taiping neh ok

kat jb plak ada plak murtabak singapore rm8 satu

besar giler. tapi memang banyak giler lah isi dia kan

harap2 taiping murtabak neh pun sedap dan padat mcm murtabak singapore tuh kan

Kek Buah (Fruit Cake) from Blogger “1001 Tales of The KEK’s” Memang Best Siot!

hehe hari tuh aku terperasan ada satu blogger neh dia jual fruit cake

apa lagi, dengan semangat membara ala2 nak berperang, aku pun order la

siap la ko kalau tak sedap.

hehe tengok kat gambar yang dia post kat blog dia memang best giler dowh

ni la 1st time aku nak order makanan kat internet

main belasah adjer. kalau x sedap siap woooo. haha

nampak moist je fruit cake tuh kan

memang nampak sedap dan menggiurkan siot

meleleh air liur tambah2 bulan puasa neh kan. hehe :)

Ramadhan Buffet 2009 @ Azam Pandan Cafe, KGPA Bukit Kiara, KL

hehe bebudak kat office aku nak buat bukak puasa la plak

so survey punya survey rasanya mcm kat sini ok kot

azam pandan cafe kat kelab golf perkhidmatan awam, bukit kiara kl

click here to see bigger image or click here to see the official website :)

aku biasanya kalau makan buffet neh jarang la makan banyak kan

biasanya akan carik authentic malay cuisine yang best2 adjer

so kali neh aku nak cari kulat sisir masak lemak tuh, lama dowh tak makan kulat sisir

susah ok nak jumpa kat pasar kalau bukan musim kulat sisir neh. hehe :)

Fried Chillies Dah Keluarkan Senarai – Favourite Dishes of Malaysia’s Five Former Prime Ministers

perghhhh bagus la ada entry blog yang mcm neh kan

x pernah dibuat orang sebelum neh

bagus gak la aku boleh cekidaut makanan favourite kesemua ex-pm kita kan

yang aku tahu tun dr m suka dengan masakan ala2 soup

ni aku pernah baca la kat suratkhabar mana ntah

kalau tun pergi bercuti mesti pekena sup soohoon ke mende ntah. hehe :)

p/s – aku ada banyak giler material pasal makan2 tapi rasa mcm takde mood plak nak publish. hehe tunggulah yea! hehe :)